Een Travellerspoint blog

TransMongolie Express Part IV


Bekijk China & TransMongolie Express op robenjeroen's reiskaart.

Het laatste stuk brengt ons van UB naar Beijing. Het landschap in Mongolie ten zuiden van UB wordt eentonig. We rijden ellenlange stukken rechtuit door eindeloze graslanden. De trein is lang vergeleken met eerdere trajecten. Omdat de ramen open kunnen kun je bij een flauwe bocht net de achterkant zien.

1_1345281978953_foto 1.JPG

Op de grens bij China moet het onderstel van de trein gewisseld worden omdat de rails in China smaller zijn dan in Mongolie. Nadat we ons paspoort hebben afgegeven aan de Chinese douaniers worden we naar een enorme hal gereden waar je in Nederland een goede illegale houseparty kan geven.
2_1345281982921_foto 2.JPG

Alle wagons worden afgekoppeld afzonderlijk van elkaar opgelijnd en de Chinese Securitas beambte bewaakt in stramme houding en vol ornaat de nieuwe onderstellen die uiteindelijk onder onze wagon worden gerold. We zijn klaar voor China en komen de 18 augustus aan in Beijing!

270_3_1345281988591_foto 3.JPG

4_1345281992184_foto 4.JPG

5_1345281996871_foto 5.JPG

Geplaatst door robenjeroen 02:26 Gearchiveerd in Mongolië

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Boys! Wat een mooie verhalen uit de Hogwarth's Express!! Hier vandaag 33 graden in Amsterdam! Iedereen vlucht de stad uit voor de nodige koelte. Vanavond is er Prinsengrachtconcert, maar het is zo warm dat je gourmetten op het dek!xx veel plezier in Beijing!

door Daan

Wat heerlijk zeg! Mongolie lijkt me echt fantastisch. Vooral ook omdat je dan kunt zeggen: ik sta nu tussen enorm veel Mongolen! Topfoto van Rob op het paard!

door Judith

Heren, jullie vergeten een beduidend belangrijk punt van de treinreis UB-Peking, en wel jullie reisgenoten!! Hoe jullie een coupe hebben gedeeld met twee toffe hollandse meiden, die jullie even hebben uitgelegd wat super-skip en super-reverse betekent, een hele nieuwe dimensie gegeven aan 'pesten', dat Rob en Jeanne op basis van de horoscoop een droomkoppel zouden zijn en dat Jeroen en dat jullie beiden nog wel een keer aan ons zullen denken als jullie de puzzel aan het oplossen zijn. Wederkerend hebben wij een leuke treinreis met jullie gehad. Keep it sexy guys!
xx Lieke & Jeanne

door Lieke & Jeanne

Nepperds, eerst onze reactie goedkeuren voordat ie geplaatst wordt he ;)!

door Lieke & Jeanne

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Inloggen